portret-mirjam

Mijn naam is Mirjam den Hartog.

Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd geweest in natuurgeneeswijzen. Ik vond het geweldig dat mensen met hun handen of met natuurlijke middelen anderen konden helpen. Ik stond er nooit bij stil dat ik dat zelf misschien ook kon gaan doen.

Na de middelbare school ben ik in Wageningen Toegepaste Huishoudwetenschappen gaan studeren, In 1989 haalde ik het diploma. Via mijn vader kwam ik in de verzekeringsbranche terecht. Vanaf mijn studietijd had ik korte perioden van diepe vermoeidheid. Deze perioden volgden elkaar steeds sneller op en het duurde steeds langer voordat ik weer opknapte. In de zomer van 2000 knapte ik helemaal niet meer op. Ik kon mijn werk niet meer volledig doen en ik kwam gedeeltelijk in de WAO terecht. Uiteindelijk volgde de diagnose Chronische vermoeidheid en fibromyalgie. Omdat de reguliere geneeskunde niets voor me kon doen, ben ik op zoek gegaan naar “alternatieve” methoden. Ik had vanaf mijn twaalfde al belangstelling voor energetische healing en homeopathie. Deze interesse werd aangewakkerd door de diverse behandelingen die ik volgde.

Door de jaren heen ontdekte ik dat ik hoog gevoelig ben en een krachtige energie kan doorgeven. Door het volgen van cursussen spirituele ontwikkeling leerde ik steeds beter om te gaan met mijn hoog gevoeligheid. Ik gebruikte mijn helende vermogen om mezelf energie te geven en in balans te brengen. Tijdens de opleiding White Time Healing leerde ik technieken om mijn helende energie via mijn handen aan anderen door te geven. Vanaf dat moment begon ik ook andere mensen te behandelen. Omdat ik graag meer wilde doen met de achtergrond van lichamelijke klachten heb ik een opleiding Spiritual Reponse Therapie gedaan. Hierbij leerde ik onbewuste patronen en blokkades opsporen en verwijderen. Ook hiermee ben ik mensen gaan behandelen.

 

Ik heb 25 jaar in diverse functies en bij verschillende werkgevers in de verzekeringswereld gewerkt en mezelf gespecialiseerd. Doordat ik vanaf 2000 een andere kant van mezelf had leren kennen, voelde ik me niet meer thuis in deze wereld van voortdurende reorganisaties, kostenbesparingen, strakke regelgeving en managementbonussen. Ik wilde graag iets gaan doen wat me meer bezieling gaf. Door mijn fysieke problemen voelde het lange tijd veiliger en gemakkelijker om in de bekende wereld te blijven hangen. In 2010 was er weer een grote reorganisatie op mijn werk en ik voelde dat het nu echt tijd was om het bedrijf te verlaten en iets te gaan doen wat beter bij me paste.

Vanaf september 2010 ben ik gestart met het opzetten van mijn eigen praktijk. Ik gaf mensen een healing of een SRT zuivering. Wat ik deed was heel effectief maar het voelde voor mij nog niet helemaal compleet. Ik had wel de innerlijke drang om mensen te helpen maar ik wist niet goed hoe ik het beste mijn specifieke gave kon inzetten. Ik wilde mijn klanten ook meer bewust maken van de achterliggende oorzaak van hun klacht.

In 2013 kwam ik in aanraking met de Life Design Academy. Ik heb daar de opleiding tot Life Design Coach gedaan. Uiteindelijk heb ik tijdens deze opleiding ontdekt dat ik een zeer sterk energieveld kan oproepen. Met behulp van dit energieveld kan ik oude beperkende energie opsporen en neutraliseren. Door dit energieveld krijg je sneller en dieper inzicht in je blokkerende patronen en lost ze gemakkelijker op. Ik maak de weg vrij zodat je eindelijk je eigen levenspad kunt bewandelen.

Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd en ontwikkel me steeds verder. Ik vind het mooi dat ik nu zo ver ben dat ik alles wat ik geleerd heb mag gebruiken om anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo groeien we samen naar een hoger bewustzijn.